Ланчі в Києві


Актуальне меню обідів в Сімї'і ресторанів Дмитра Борисова
  • Barsuk
    128 грн
    Час: з 12:00
    Четвер: розольник з курячими тельбухами, шашлик курячий з вершковим рисом, компот, хліб  
  • Любчик
    129 грн
    Час: 12:00 - 15:00
    Четвер: уха одесита, соте з креветками в пікантному соусі, лимонно-апельсиновий курд, чорничний морс, хліб
  • Канапа
    128 грн
    Час: 12:00 - 16:00
    Четвер: кав'яр оселедця з зеленим маслом, квашена капуста, філе оселедця з картоплею та червоною цибулею, навар з півня, полтавські галушки, морс, хліб
  • Oxota na ovets
    128 грн
    Час: 12:00 - 15:00
    Четвер: салат зі свининою, смажене курча з кукурудзяною сальсою, шипшина-каркаде, хліб
  • Crab's burger
    128 грн
    Час: 12:00 - 16:00
    Четвер: брускети з лососем, чорноморські мідії у соусі з білого вина, морс із чорної смородини, хліб
  • РИБАLOVE
    128 грн
    Час: 12:00 - 16:00
    Четвер: брускети з лососем, чорноморські мідії у соусі з білого вина, морс із чорної смородини, хліб
  • RONIN
    128 грн
    Час: 12:00 - 16:00
    Четвер: кукурудзяний суп з креветкою, рол футомакі Філадельфія, імбирний лимонад  
  • Остання Барикада
    128 грн
    Час: 12:00 - 15:00
    Четвер: салат з різнокольорових томатів, смажені бичачі яйця з журавлиною, смородиновий морс  
  • Бессарабія
    128 грн
    Час: 12:00 - 15:00
    Четвер: закуска з баклажанів та грецьких горіхів, смажені раки з ковбасками та овочами, узвар    
  • Chicken Kyiv
    98 грн
    Час: 12:00-15:00
    Четвер: ікра з баклажанів з двома видами хлібу, рибна юшка, спагеті з куркою та грибами, компот  
  • Ватра
    128 грн
    Час: 12:00 - 15:00
    Четвер: курячий бульйон з локшиною, бургер ватра з мармуровою яловичиною та картопляними чипсами / червоний борщ зі сметаною, курячий паштет з хлібом / хумус із червоної квасолі з беконом та копченими томатами, стейк чак рол; кава, чай, морс, узвар, пиво або вино Private Label                
  • Канапка бар
    89 грн
    Час: 12:00 - 15:00
    Четвер: борщ червоний із свинячими вушками, чорносливом та копченою грушею, вареники з капустою, домашній лимонад або келих вина Private Label
UP