Ланчі в Києві


Актуальне меню обідів в Сімї'і ресторанів Дмитра Борисова
  • Barsuk
    128 грн
    Час: з 12:00
    Середа: розсольник з курячими тельбухами, свинячі ребра із запеченою картоплею і соусом барбекю, компот, хліб                
  • Любчик
    128 грн
    Час: 12:00 - 15:00
    Середа: гарбузовий крем-суп, смажена ципа з овочами та аджикою, морс, хліб
  • Канапа
    128 грн
    Час: 12:00 - 16:00
    Середа: паштет з гороху, форшмак, малосол (огірки, пелюстки капусти), борщ зелений, печеня з яловичиною, морс, хліб
  • Oxota na ovets
    128 грн
    Час: 12:00 - 15:00
    Середа: теплий китайський салат з карамелізованими баклажанами та яловичиною, судак з овочами карі, ка каркаде, хліб
  • Crab's burger
    128 грн
    Час: 12:00 - 16:00
    Середа: рибний томатний суп-гуляш, бургер Surf&turf з картоплею фрі та салатом, Pepsi, хліб
  • РИБАLOVE
    128 грн
    Час: 12:00 - 16:00
    Середа: рибний томатний суп-гуляш, бургер Surf&turf з картоплею фрі та салатом, Pepsi, хліб
  • RONIN
    128 грн
    Час: 12:00 - 16:00
    Середа: суп клер з локшиною та куркою, філе міньон з гарбузовим пюре, ягідний компот      
  • Остання Барикада
    128 грн
    Час: 12:00 - 15:00
    Середа: червоний борщ, слабосолена тюлька з хлібом та помідором, узвар  
  • Бессарабія
    128 грн
    Час: 12:00 - 15:00
    Середа: чорба з баранячими тельбухами, плачинда з м'ясом та трьома мазанками, компот              
  • Chicken Kyiv
    128 грн
    Час: 12:00-15:00
    Середа: зелений борщ з яйцем пашот і сметаною, рублена котлета з півня з картопляним пюре, дюшес, хліб
  • Ватра
    128/248 грн
    Час: 12:00 - 15:00
    Середа: мікс салатів з гарбузовим мусом, бургер з рваною свининою, узвар чи морс/ Преміум ланч: салат з копченим сомом, овочами та витриманим закарпатським сиром, бургер Ватра з мармуровим яловичим біфштексом, раковими шийками, картоплею та соусом BBQ, кава, чай або вино Privat label                                                
  • Канапка бар
    128 грн
    Час: 12:00 - 15:00
      Середа: кавун з маринованою фореллю, вершковим сиром та пряним соусом, куряча грудка з морквяним пюре та грильованим артишоком, келих вина або домашній лимонад                      
UP