Втамуй голод: нові обіди в ОБ, Бессарабії, Ватрі та Chicken Kyiv

Друзі, ви питали про це безліч разів. Де, де ж смачно пообідати в центрі міста? Швидко? Зручно? Недорого? Щоб сучасна українська гастрономія та бездоганний сервіс? Все те, що ви цінуєте.

Відповідаємо: віднині ви маєте ще 4 варіанти.

Остання Барикада, Бессарабія, Ватра та Chicken Kyiv одночасно запускають великі обіди в центрі великого міста – по буднях, з 12.00 до 15.00.

Дві страви з основного меню + напій = 98 гривень.

Цінуємо ваш час, тож подаємо всі страви дуже швидко – протягом 25-30 хвилин.

Тож вивчайте розклад, складайте маршрути. Чекаємо на вас!

Остання Барикада
 

Як знайти: Майдан Незалежності (біля Лядських воріт)

Зателефонувати: 068 907 1991

Особливості кухні: сучасна українська гастрономія, 100% локальні продукти

Розклад обідів

Понеділок, 12 червня:

Форшмак + шмат індички з товченою картоплею + компот

Вівторок, 13 червня

Слабосолона тюлька з канапками та рожевим помідором + червоний борщ зі сметаною та здобною булкою + узвар

Середа, 14 червня

Годиво з качки + банош з будзом + узвар

Четвер, 15 червня

Овочевий салат з фетою + окрошка з копченою телятиною + журавлиний морс

П’ятниця, 16 червня

Салат з в’яленими томатами та домашнім хлібом + смажений путін (традиційні квебекська страва з картоплі з соусом) + компот

 

Бессарабія
 

Як знайти: Бессарабська площа, 7

Зателефонувати: 098 356 8686

Особливості кухні: нова південна українська кухня

Розклад обідів

Понеділок, 12 червня:

Чорба з баранячими тельбухами та печеним перцем + плачинда з м'ясом + лимонад "м'ята-малина"

Вівторок, 13 червня

Закуска з баклажану, грецького йогурту та волоського горіху + смажені рапани з паприкою та молодою картоплею + лимонад "смородина-розмарин"

Середа, 14 червня

Холодний суп таратор + смажені баранячі нирки з грильованими овочами, нагутом та томатами + узвар

Четвер, 15 червня

Біла "мазанка" + філе коропа з молодою картоплею, малосольними помідорами та огірками + лимонад "малина-м'ята"

П’ятниця, 16 червня

Карпачо зі слабосолоного товстолобу + локшина з в’яленим кав’яром камбали та копченими томатами + лимонад "смородина-розмарин"

 

Chicken Kyiv
 

Як знайти: Хрещатик 15/4 (перетин з Заньковецької)

Зателефонувати: 050 405 4055

Особливості кухні: страви з курки та каплунів, переосмислення тралиційних київських страв

Розклад обідів

Понеділок, 12 червня:

Зелений борщ з яйцем пашот та сморчками + котлета "Столична" + компот

Вівторок, 13 червня

Курячий бульйон з курячою локшиною + шніцель з маринованої курячої грудки + "крем-сода"

Середа, 14 червня

Дністер з двома видами капусти, копченою куркою, зеленим горошком та сметаною + сендвіч з "рваною куркою" у вершковій булці + вишневий кисіль

Четвер, 15 червня

Салат з буратою та томатами + смажене філе карасиків без кісточок з топленим маслом + компот

П’ятниця, 16 червня

Зелений борщ + копчена куряча ніжка з яблучним чатні та міксом салатів + "дюшес"

 

Ватра
 

Як знайти: Городецького, 4Б

Зателефонувати: 095 325 7979

Особливості кухні: сучасний м'ясний ресторан з карпатськими спеціалітетами

Розклад обідів

Понеділок, 12 червня:

Зелений борщ з мангалицею + банош з грибами та будзом + морс

Вівторок, 13 червня

Салат з моцарелою власного виробництва та песто з ліщини і томатів + копчена курка + лимонад 

Середа, 14 червня

Курячий бульйон з локшиною та перепелиним яйцем + дунайський оселедець + узвар

Четвер, 15 червня

Бограч з копченостями та кістковим мозком + хумус із червоної квасолі з беконом та копченими томатами + лимонад

П’ятниця, 16 червня

Зелений борщ з мангалицею + кістковий мозок + морс. 

Крім того, щодня годуємо для вас обіди на Воздвиженці (Любчик, Oxota na Ovets, РИБАLOVE/Crab's Burger), на Андріївському узвозі (великий український обід в "Канапі"), на Печерську (Барсук) та на Зоологічній (RONIN). Нехай смакує!
 

 

UP